Makeup Dan Kelas Makeup Di Kelantan Dan Di Kuala Lumpur

Hai, Assalamualaikum.


Yuyu just nak announce pasal kelas makeup yuyu sebab sekarang yuyu dah stop modelling buat sementara so yuyu beralih menjadi mak andam di Kelantan dan juga di Kuala Lumpur. Lagi satu makeup clas dan tempahan makeup yuyu harganya sangat berbaloi dan mampu merasa makeup yuyu. Yuyu menggunakan product NARS,MAC,TARTE,MORPHE,LAURA MERCIER , URBAN DECAY , CLINIQUE, CHANNEL , TOM FORD AND FOR FALSE EYELASHES i'm using ELISE.

Jadi yuyu buka Tempahan makeup untuk BRIDAL, BRIDESMAID, PHOTOSHOOT AND FOR ALL EVENTS. Korang boleh whatsapp yuyu +601125524850 untuk pertanyaan harga tempahan makeup yuyu. Manakala yang mana ade di perak ke ,melaka ke, sabah ke boleh jugak nak buat tempahan cumanya akan caj transport ataupun tempat penginapan jika terlalu jauh.

Kepada yang berminat untuk belajar makeup boleh masuk ke Kelas Makeup By Yuyurashid yang mana yuyu akan announce di INSTAGRAM PERSONAL atau di INSTAGRAM MAKEUPBYYUYURASHID . Sebelum yuyu terlupa, yuyu ada buat Kelas Makeup pada 20HB (Jumaat) di Kota Bharu Kelantan. Meh , nak iklan sikit. hihii :p


Booked sebelum 15hb. 7 orang sahaja lagii

KELAS MAKEUP BUDGET, KOTA BHARU KELANTAN.

Yuran kali ni sangat murah bagi mereka yang baru nak belajar makeup . Yuran paling termurahhhhh utk korangg. Special edition gittew. Andddd tersangat limited, sekarang dah tinggal beberapa orang sahaja. Berminat sila whatsapp +601125524850 utk booked seat and more details.

Tarikh : 20 / 5 / 2016 (JUMAAT)
Masa : 3.00 - 5.30 PETANG
Tempat : Holiday Villa hotel, Wakaf Cheyeh Kota Bharu.

Apa yang menarik?

• Korang akan belajar cara cara yang tertera di atas.
• Bagi sesiapa yang 0% tentang makeup, korang boleh masuk kelas ni. Di alu alukan..
• Makeup yang dipelajari ialah utk majlis pertunangan dan juga ke majlis.
• Kelas makeup ni jgak akan bg details mengenai product yg sesuai utk digunakan .
• After belajar, korang boleh praktis kat muka masing masing.
• Minuman disediakan.
• Korang boleh menggunakan barang barang yang disediakan seperti Foundation Nars, Lipstic Anastasia , Mac , Eyeshadow Mac and etc.
• Korang cuma perlu bawak brush atau sponge dan juga cermin kecil utk praktis makeup di muka sendiri.
‼️‼️ Yuran kelas makeup ni sangat murah dan sesuai utk korang yang baru nak belajar makeup. Ni last class yang berharga sedemikian, lepas ni dah takdeee

Lepas ni no more whatsapp tanya bilaaa pulaak kelas.


Okay, tu cerita pasal kelas makeup. So sesiapa berminat nak membuat tempahan just whatsapp ke nombor tadi ye. Nak tunjuk hasil hasil makeup yuyu sikit, kot kot korang malas bukak instagram yuyu, boleh ler korang nengok sini je.. hihihii..





























 Boleh whatsapp +601125524850 sekarang untuk membuat tempahan :)


 
Copyright © Yuyurashid | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in