Tutorial Makeup V'Asia - Yuyurashid

Hai , Assalamualaikum..

Choii , susah nya nak update blog ni sebab laptop rosak. Setiap kali nak on .. laptop terpadam. Bila nak menaip , die terpadam. Sadis sungguh hati ini. Banyak dah yuyu ketinggalan nak kongsikan cerita nih.. aishhhh.. nampak gayanye kena kumpul duit beli laptop baru , baru ler senang nak update blog and video tutorial ni. kihkih..

Okay , malas nak merapu panjang panjang.. Kali ni yuyu nak share pasal makeup. Haaa, sape suka makeup ? Mesti lah ramai suka makeup kan ? Cuma ada yang taktahu nak guna alat solekan daripada mana.. Sebelum ni ada yang tanya yuyu guna pensil apa kat kening tu . Ada yang tanya pakai foundation apa, lipstic apa , eyeshadow apa.. kite susah la nak jawab sengsorang awaaaa. Saya tak kuaddd :p

So , thats why lah yuyu update hari ni untuk kongsikan alat solekan yang sesuai untuk korang sume, tak kira lah umur berapa tahun sekali pun sangat lah bersesuaian untuk digunakannya. Yuyu gunakan alat solekan daripada V'ASIA OFFICIAL . Korang bolehlah follow instagram V'asia tu ye, macam macam ade.. sekarang ni ada promosi daripada dorang. Korang boleh dapatkan lipstic, mascara, foundation ,bedak dalam satu set dengan harga RM69 sahaja ! 

Apa kata korang tengok dulu video yuyu ni, tapi korang kena slowkan lagu blog yuyu dulu dibawah sekali then baru lah tekan play untuk tengok video yuyu ni :) 

video


Amacam ? Menarik tak harga promosi V'Asia ni ? Nak tengok tutorial kena lah pergi channel youtube Yuyurashid . Tapi sebelum yuyu update video tutorial makeup tu , korang boleh tengok hasil yuyu pakai alat solekan daripada V'asia ni dulu :)








Apa lagi , cepat p serbu V 'asia untuk dapatkan alat solekan ni . Semua daripada alat solekan V asia , tengok ler hasilnye. hehee, nanti tutorial video yuyu upload kat youtube. Stay tuned tau ! Kena baiki laptop dulu :'( 


5 comments:

  1. Pandai nya yuyu buat keninggggggg wahhhh good job !

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Kak yuyu tel saye 1077172375

    ReplyDelete
  4. Kak yuyu tel saye 1077172375

    ReplyDelete

 
Copyright © Yuyurashid | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in