Natural Beauty with Make Up Based from Hansaegee Nature

Assalamualaikum..

Meh sini , aku nak share something yang sangat sangat awesome. Korang pernah tak rasa malas gila bila nak keluar rumah jumpa kengkawan ke boyfriend ke sape sape jela pastu kena tampal bedak banyak banyak then bila kau tampal bedak bagi putih melepak and flawless *kononnya kau yakin dgn bedak banyak tu kau dah rasa muka kau dah cukup flawless padahal bila dah lama pakai, bedak tu melekat dgn peluh peluh kat muka kau pastu jd bertompok tompok . Bukan ke kau rasa nak kena tambah balik bedak tu kat muka kau kan ? Perghhh , kalau aku dah malas nak tampal banyak kali. Tambah tambah lagi bila time keluar pastu nak solat. Then lepas solat , aku selalu nengok perempuan tambah balik bedak dia. Leceh betul ! Pastu bila kau balik , kau kena cuci habis habisan takut bakteria merebak kat muka kau. Kalau yang dah malas nak cuci tu , taktahu la bedak tu dah melekat kat pori pori kau berapa banyak pastu jadi blackhead . Bila guna mikroskop , kau sendiri rasa ewww, geli + muntah. Walhal tu muka kau sendiri.


Ish.. kalau aku pun taknak lah macam tu . Yela kann.. perempuan mana taknak cantik sebab perempuan ni suka tengok benda yang cantik. Tipu la kalau orang tu cakap " Eh , saya tak suka makeup, tak pernah pun pakai apa apa produk." Aku tak percaya sangat kalau ada jenis yang macam ni. Pdhl , kau sendiri pakai cumanya nak bagi nampak natural je kan sebab tu orang puji kau natural gila muka. Hahaha. Korang mesti nak muka flawless ala ala korea kan ? mesti ada yang jenis taknak muka macam badut yang selalu kena makeup and boyfriend kau tunggu berjam jam. Pastu kalau yang suka mekap tebal tebal mesti nak makeup kau tu long lasting forever ever and nampak glowing + shining  tak gitewww kan ? 


Haaaaa.. itulah sebab aku nak share produk yang terbaik aku pakai . Aku pakai produk ni , seriously aku cakap memang macam korea. Haha , bukan nak perasan tau. Aku nak story sikit masa first day aku pakai produk ni , masa tu aku jengjalan kat shopping mall dgn kakak aku sbb kakak aku nk beli skincare then orang cina tu tanya nak beli kat sape pastu dia cakap muka aku ni dah okay + putih + flawless . Dalam hati aku ni gelak macam setan dah , sebab rasa berbaloi jugak guna produk ni sebab masa tu dah lama kot aku pakai. Bila aku perhati kat cermin area skincare tu baru aku nampak glowing nya muka aku. Tak sia sia pakai produk Hansaegee Nature , lepas kejadian tersebut aku dah selalu pakai produk ni sebab nya senang. Pakai sekali pun dah cukup untuk satu hari tu kalau lagi lama lagi glowing.



WEBSITE : Hansaegee Nature


Produk Hansaegee Nature yang aku cakap ni Makeup Based No . 10 Green . Korang boleh pakai untuk before makeup pun boleh tapi kalau aku, aku just pakai yang ni pun dah cukup berkesan . 







Senang bawak and korang boleh bawak pegi bercuti ke sebab makeup base ni boleh protect our skin with UV. Tambah tambah lagi , kulit akan jadi lembap and tersangatlah natural ! Oh my, memang aku fall in love lah dengan produk ni ! Dalam banyak banyak makeup base , yang ni lah aku paling suka.








                                                    Before

After
Well, kalau korang rasa nak flawless ala korea giteww. Boleh la guna this one , boleh tahan lama and tak perlu nak tebal tebal sangat. Lepas ni glowing lah muka korang dengan makeup up based ni je . Senang kan , boleh guna makeup based before makeup and makeup based ni jugak boleh guna sbg cream je untuk keluar jengjalan. So , takyah pening pening nak cari produk lain and nak pakai banyak banyak produk. Cukup je yang ni. Kalau korang rasa nak order , Korang boleh make order or refer the ingredient this product boleh click  link  kat bawah ni :

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Yuyurashid | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in