DIRECTD GADGET MEGA STORE PETALING JAYA

Assalamualaikum..


DIRECT-D ADDRESS:
LOT 11, JALAN 51A/219, 46100 , PETALING JAYA


LINK DIRECT-D
Facebook Direct D
Direct D online


Korang pernah dengar tak DIRECT-D ? Mestilah pernah kan , company yang besar kot tipulah tak pernah dengar. Haa, baru baru ni Direct D ada melancarkan "Mega Store" disebelah Lebuhraya Persekutuan  (Federal Highway) berdekatan Avon dan Mazda Service Centre.  Yuyu pun ada pergi Huge Mega Tech Store - Direct D yang baru launch kat sana. Pergh , memang besar la tempat  tu ..  so korang boleh cari macam macam gadget  kat DirectD ni  . Mega Store ni dikatakan tempat pameran smartphone dan tablet terbesar di Malaysia dengan pilihan 1000 jenis aksesori. 

Malah kebanyakkan consumer mencari accessibility , better value , better connectivity choice , convenience , consumer service and quality . So , DirectD hope to serve those needs by providing a one stop solution to consumer connectivity needs.

























Sangat besar kan ? So, korang boleh borong gadget disini dengan harga yang berpatutan. Tambah tambah lagi tempatnya agak luas dan selesa. Direct D Huge Store ni dua tingkat dan tingkat atas and bawah juga mempunyai service centre . 

"Convenience , Comfort and Community". Haaaa,itu lah yang akan disediakan oleh DirectD , In terms of "Convenience ", customer now have close 300 different phone models and 1000 accessories to choose dfrom all under one roof, 100 over display model to test before making decision, Internet services by YES , telco services by major services such as Maxis , Digi and U mobile, apply for credit facilities , repair phone , trade in and others. Hebat kan ? Memang awesome sangt . Everything ada, so tak perlu risau . Satu store DirectD macam macam ada dan sangat memudahkan untuk semua customer. Manakala in terms of "Comfort" , show room ni mengikut keselesaan pengguna/ pembeli. Top priority , spacious showroom with ample seats , ample car parks and WiFi. In term of "Community" DirectD juga menyediakan tempat untuk customer register as membership. Membership ni banyak kelebihan juga tau ! Jangan lupa , kalau datang Direct D ni register lah sebagai membership kalau nak benefit. hiihi.. haaaa, nak tunjuk something jugak ni.. jeng jengg ~~




 OMG ! Iphone 6 GOLD . *crying 
Jom terjah ke Direct D sekarang ! wink winkkk. 









10 comments:

  1. terbaiklah directd shop neh..memang selalu beli hp kat sana..harga dia mmg berpatutan kalau tak termasuk GST sekarang neh..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat terbaik, sebab directd kat sini paling terbesar. hihi

      Delete
  2. Laptop ade jual tak kat sana?

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Salam kak yuyu, saya suka laa tengok kak yuyu pakai shawl wrne kelabu tuh mcm tuh, bolee tak kak yuyu buat tutorial tuh.. pleasee

    ReplyDelete
  5. Salam kak yuyu, saya suka laa tengok kak yuyu pakai shawl wrne kelabu tuh mcm tuh, bolee tak kak yuyu buat tutorial tuh.. pleasee

    ReplyDelete
  6. Kak yuyu suke lancap tak

    ReplyDelete
  7. Saye suke lancap kak yuyu pun suke lancap kan

    ReplyDelete
  8. Saye suke lancap kak yuyu pun suke lancap kan

    ReplyDelete
  9. Kak yuyu suke lancap tak

    ReplyDelete

 
Copyright © Yuyurashid | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in