Produk Kecantikan - CITRA MULIA

Assalamualaikum..

Haaa, dah lama tak meng-update blog kan kan ? lame ke ? eh :)
Actually , aku nak bagi korang kenal satu produk kecantikan datangnya dari indon dong. Ya , udah kalau kamu enggak percaya tau tidak. Aku udah guna kok. hikhik.. memang kulit menjadi selembut sutera. Siapa bilang produk kecantikan indonesia tidak menjadi ? wah , enakan mulut kamu ya! hehe.. Eh , tercakap indon lah pulak . hihhi..

Okay , aku nak share sikit produk kecantikan ni. Mesti ada yang still confusing nak pakai produk yang mana lebih elok kan ? Ada yang suruh try produk itu , produk ini , produk sana , produk sini. tup tupp bila dah bercampur produk agak agak muka korang jadi apa ye ? Haaaaa , takut kan ? Sape tak takut , kalau dah buruk nak baik pulih pun memang amik masa .. Uishhh . Jangannnnlaah. So , kat sini sape yang tengah survey product kecantikan , aku sarankan korang amik produk kecantikan indonesia ni. Tengoklah kulit dorang kalau tgk cerita dalam sinetron sume tu. Waduh waduh , muluss gituu kulit dorang. Flawless! 

Jeng jeng.. Aku perkenalkan..




Aku dah try pakai seminggu . Wah , memang best cream dia. Sume best ! Bau pun wangi. Tak tahu dah nak cakap apa, memang kulit ni macam reborn je. hehe :) Kulit kita rasa segar , sejuk je rasa . Bila sentuh amcam kulit baby gituuwww. Tapi Tapi kann..  korang boleh cuba pakai product ni dulu tau. Boleh order 1 website e-commerce citramulia.com.my 



Nak tau function product ni tak ? Meh kite nak share cikeddd :-



Masa pakai gel cream ni kat muka, perggghhhh .. rasa best je. segar je rasa . Nak tdo pun lena. Sebab tu lah kot muka kita tak kedut sbb mase tidur tenang pakai gel ni. hehehee :D Tapi serious best ! Kite pun rasa nak order lagi product ni. 


DR. HERBAL WHITENING AB CREAM 20gm produk perawatan kulit wajah yang 100% terbuat dari bahan herbal, sesuai untuk semua kulit wajah.
Diformulasikan khusus untuk membaiki semula struktur kulit dan lapisan sel-sel kulit yang rosak.
Mengandungi Kolagen untuk membantu anda merawat dan melembab kulit wajah anda.
Dr.Herbal dapat meremajakan semula wajah dan mencerahkan kulit wajah.

Manfaat DR. HERBAL WHITENING AB CREAM
~ Mencerahkan dan memutihkan wajah.
~ Wajah kusam, gelap dan kekuningan kembali menjadi putih bersinar.
~ Menghilangkan tompok-tompok, jerawat dan noda hitam
~ Menghilangkan tompok yang disebabkan oleh sinaran uv
~ Menjaga keanjalan kulit wajah
~ Mengatasi liang besar dan bekas jerawat sehingga wajah kembali
   menjadi mulus dan halus
~ Menghilangkan kedutan pada wajah.
~ Menghaluskan dan memberi kelembapan semula jadi bagi wajah.

Cara pakai:
~ Bersihkan wajah terlebih dahulu
~ sapukan THE FACE GEL SERUM.
~ Ambil Krim secukupnya

~ Sapukan krim A untuk pagi dan krim  B untuk malam














Aku rasa selesa pakai product ni sebabnya ade vitamin. So , lagi percaya laaa kan berbanding product yang lain. hihi




THE FACE Supreme Whitening Day & Night
Gel Serum 50ml

Serum untuk menjadikan kulit cerah dan bersih seketika. Ia juga sebagai anti penuaan, menghilangkan kerut di wajah, serta melembabkan, melicinkan, dan memutihkan kulit.
Dengan formula khusus yang cepat menghilangkan melasma, flek-flek hitam, dan memutihkan kulit wajah, kandungan vitamin B5 mengaktifkan sel-sel kulit yang baru juga berfungsi sebagai antioksidant untuk mencegah radikal bebas yang merosakkan kulit.
Mencegah sel pigmen sehingga kulit lebih cerah, dengan tambahan pelembab aktif yang dapat menjana semula kulit sehingga terhindar dari keriput atau penuaan.
Fungsi Gel Serum:
-
Mengurangkan bekas-bekas jerawat
-
Memutihkan kulit wajah
-
Menghilangkan flek hitam
-
Mencerahkan warna kulit
-
Meratakan warna kulit
-
Mengecilkan liang wajah
-
Menghaluskan dan mengenyalkan kulit
Cara penggunaan:
-      Bersihkan muka anda.
-     
Sapukan sedikit serum dan leburkan dalam tapak anda
-menyampaikan lapisan nipis serum cair di bahagian muka anda dan
tekan, urut sehingga diserap sepenuhnya.
-Gunakan setiap hari waktu pagi dan malam, dan akan mendapat kesannya selapas penggunaan 7 hari.








Pergghhhh , yang ni takyah cakap ! seriously , bau wangi sangat !! Rasa nak gigit badan sendiri je. hahahaa, tapi rasa segar sepanjang hari bila pakai. Kulit kering pun jadi lembap je. So kulit jadi shining shining and glowing glowing. hehee :)



-Memastikan kulit anda kekal lembap sepanjang hari.
-Menjadikan kulit anda berseri secara semulajadi
-Mengandungi banyak protein, mineral, dan vitamin  yang  menjadikan kulit anda berseri.


So , korang sape nak order boleh pegi ke facebook CITRA MULIA atau website e-commerce untuk order . Jangan lupa tau survey survey kat Citra Mulia ni :)


 
Copyright © Yuyurashid | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in