Hargai & Terima Kasih

Assalamualaikum..


Udah lama kok enggak ketemu sama new post ya ? huks.  Permisi ya , lately ni agak busy . 

Actually , ni new post Vlog just in blog je . Takmo masuk dalam youtube ye , kite.. kite malu nak masuk lagipun blog ni just nak share apa yang yuyu dah rasa dan dah jadi pengalaman dan pengajaran. Bukan yuyu sorang , tapi berdasarkan atas pendapt semua orang  . Malas nak taip pepanjang pulak sbb kite tengah final exam . So , sekarang kita nak update vlog je dulu . Takmo nengok dakpe , kita tak paksa . hikhok :3


Lagi satu nak remove lagu dalam blog ni tapi sayang sbb lagu blog ni deep sangat . Hanya Tuhan Yang Tahu , ececee :) Okay . Kalau nak play video ni korang kena do something tau ! Korang kena scroll bawah bawah , bawahhhh sekali then stop lagu blog ni dulu . Baru korang dengar jelas. Kalau tak gheti , tak payah tgk pun takpe.. nak buat acano. sobs :p









Menghargai dan ucapan terima kasih amat bermakna untuk kita semua . Even kita rasa benda tu kecil tapi percayalah , kita nak rasa dihargai terutama orang yang kita sayang dan orang yang kita rapat . Tak salah kita buat baik dengan orang yang pernah tolong kita. Jangan lupa jasa mereka yang ada waktu kita susah . Memang kita tengah bersenang lenang sekarang ni , tapi ingatlah sape yang jadi tulang belakang kita selama ni . Terutamanya ibu dan ayah kita. Jika kita berpangkat besar sekalipun at least sentiasa berterima kasih dengan  mereka . Mereka yang ada waktu kita susah ialah orang yang bg kekuatan kepada kita ketika kita lemah . Hargailah pertolongan mereka :)

1 comments:

  1. Betul tu...ucapan terima kasih sgt bermakna..harus diungkapkan selalu

    ReplyDelete

 
Copyright © Yuyurashid | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in