Laman Seni 7

Assalamualaikum.. 

Khamis (26 Jun 2014)

Ibarat entry throwback je, hihi. By the way , yuyu just nak kongsikan tempat yang paling best ! Paling best tu hanya untuk orang orang yang seperti kami :



Laman Seni7 memang best kalau untuk orang yang suka bergambar . Tempatnya sangat creative dengan art. Macam macam art , tapi masih sikit . Kalau ada banyak art , lagi best . Yuyu pergi dengan twinsista. Twinsista a.k.a kak anis . Haa, ramai tanya.. kenapa "twinsista" ? Muka tak sama pun. Memang . Dah tak sama da. Dulu , masa yuyu kurus kurus.
( cheh , sekarang ni aku gemuk sangat ke? ) Ramai cakap kami kembar , sekarang dah nampak perbezaannya. Pipi yuyu dah makin bam macam kuih pau. Omg .. malu! hari tu dah turun berat badan . Alah , lantak la. Janji , happy dengan hidup sekarang .
 "Sengsara, jangan kau datang hancur hidup dan hati aku lagi ! ". Eh , tetibe nak emo pulak. haha! Okay , berbalik pada cerita tadi. Akak anis ajak yuyu berjimba tapi dia tak tahu nak kemana. Then , kak anis bawak yuyu and si zati ni pergi ke Laman Seni 7. Seriously , ni first time yuyu pergi tempat cenggini . Lahai , nak tahu berapa jam duk sini ? Sampai pukul4 . Then balik around 7 p.m .  So, korang agak agak berapa jam ? haha. . Gambar tak terkira lah berapa.  Save budget . Datang sini , free je . Takya berbayor ke apa, amik gambar pun tak kena bayar. 

Eh , berceloteh je panjang . Gambar gambar nak share sikit takde pun kan ? Meh sini ambe nak tunjuk sikit gambor gambor kami. Takde lah cantik sangat nak shoot sebab guna hengpong je pun. Cuci cucilah mata tengok gambar kami yang takde keje ni ye. Nak promote sikit tempat ni , nanti korang boleh spent time kat sini dengan member member or "kekasih" errrk. haha! 

 Kak anis dengan bersungguh sungguh menjadi super mario untuk tamatkan permainan. Haha. Hati hati ye , kak anis. Kalau jumpa super Mario , sila jadikan skirt tu sebagai seluar. Mario ni kecik je. Takut takut menyelinap masuk pulak kang. Haha 


Cik adik termonung di jendela ye ? Teringat sape ? Hehe . Alolo , kucing ni ngengade nak kacau budak tu berjiwang . Moh sini , kita p jalan jalan . Jangan kacau orang tengah teringat kat aweks. Lol



Baru balik keje ni . Hahaha, cantik nya pintu rumah aku . Berwarna warni . Dalamnya , harammmmmmm. Busuk ! Haha. Kuingatkan apa ada dalamnya. Adeih.



Ramainya player mario ni ye ? Haha. Kami pergi bertiga , mana datang tiga orang lagi tu?
Ni lah padah bila dah nak bergambar , kenal orang dekat situ jugak then ajak join amik gambar sekali . Kalau tak silap dorang student UiTM Shah Alam. Nasib baik , sporting jugak :)



Hai, si zaty ni nak megorat budak tu ke ? Hahaha. Alahai , maaf . Gambar ada something kat tepi tepi tu . Cover phone menganggu . Ini semua guna hengpong akak anis. Takde bateri pun , nasib ada power bank . 


Yuyu pun tak sure itu buku atau jendela . Cuba fikir apa ye ?



Amboi, teruk sangat yuyu ni. Dah nak jadi director pulak . Bersungguh sungguh ! Dahla ramai orang lalu lalang . Kak anis cakap " Yuyu , awak buat je apa awak nak buat , takde orang kenal pun . Nanti gambar kita akan puas hati !"  Kata kata semangat kak anis untuk lebih bersemangat bergambar. Haha







Aku tolong tadahkan air untuk kau ye zati . Haha . Ini dipaksa oleh kak anis. Sabau jelah.











Haaa, ni baru half je tau gambar . Ada banyak lagi . Segan lah nak letak bebanyak ni. Haha.. Apa apa pun korang kalau teringin nak lepak sini . Boleh pergi kat Laman Seni 7 , Lorong Belakang . Seksyen 7 Shah Alam la. Area Uitm shah alam kot , kalau tak silap. Maaf , yuyu tak tahu sangat jalan . Ni pun , kak anis yang bawak keluar dari sangkar kalau tak .. lagi teruk noob yuyu . Lagi satu , korang jangan nak memusnahkan art mereka pulak , nak amik gambar boleh tapi jangan nak kasar kasar sangat . Sebab ade yang dah nak rosak and tercabut . Hati hati tau . Dorang buat penat penat untuk tunjukkan bakat mereka, korang pulak merosakkan. Kesian lah . So , have fun ye ! Kita tunggu ditempat lain pulak . Suka nengok tempat cenggini ni . Hihi, Thank you Akak Anis !


2 comments:

 
Copyright © Yuyurashid | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in