Tutorial Wideshawl Turban

ASSALAMUALAIKUM..



       Hello, baby baby semua ! Yuyu ada buat tutorial wideshawl turban tapi taktahu lah kalau its okay for you guys . Its simple, Boleh abwak dinner untuk Indian punya kalau berani letak yang rantai kat atas dahi tu whatever lah ikut creativity atau style korang ye .

Yuyu tak sempat nak update kat blog , so yuyu update di youtube dulu . So skg , ada masa.. tapi takleh nak berceloteh panjang sangat . Maaf , tak sempat amik gambar untuk tutorial turban ni . Korang oleh tengok di youtube yuyu sekarang atau subcribe youtube yuyurashid. Atau circle google, kat situ yuyu selalu update . Sebelum ni , yuyu ada update semua berkaitan pasal wideshawl kan ? Bagi yuyu , kita boleh pelbagaikan style utk satu jenis sahaja tapi terpulang kepada individu itu sendiri. Mungkin Turban nai , tak ramai nak pakai . Mungkin sebab terlalu awesome kot . ahaks !

Ada banyak cara sebenarnya , tapi kita bagi one by one ye sayang .  Boleh je guna tudung untuk buat turban atau wideshawl glitter yang bergetah lagi lawa dan menjadi . Okay , meh sini nak share sikit youtube link :



        KLIK DISINI UNTUK WIDESHAWL TURBAN


kalau korang nak tengok klik je kat situ, sesetengah orang tak kan perasan link youtube yang yuyu bagi ni kan ? okay lah kalau camtu , bagi dua cara :



Dah , harap dapat lah tengok ye :)
GOODLUCK !


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Yuyurashid | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in