Dinner UiTM-UKPTMKL

                                         

                                                                        Assalamualaikum .. 



UKPTMKL ? apa itu ? ada je orang tanya kolej apa tu kan ? okay , meh ambe nok royak sikit xse oyak banyok takut deme dok pahang . hehee .. Dulu kolej i ni Kolej Polytech Mara Kuala Lumpur Cheras, tapi tahu ni dah naik taraf Universiti . So , Universiti Kolej Polytech Mara . Uitm tu pulak yang yuyu amik, maksudnya yuyu ni amik kos yang under UiTM . So , apa apa belajar pun di rujuk oleh pihak UiTM . Dulu ada lah franchise before UKPTM ni di naik taraf. Sekarang , dah takde dah . 

Dinner semester 6 Tema Garden 1 March 2014. Kalau korang tengok gambar gambar ni , It's just a simple event only . Its okay , at least we have a memory before graduate . Tapi lepas ni ada second dinner pulak kat hotel . Yuyu tak pergi dah kot , maybe amik tempahan untuk make up sahaja . Insya Allah . Dinner yang ni buat simple simple je , maybe pihak yang uruskan ni nak rushing kot . Tapi , takpelah . Kami terima seadanya at least we enjoyed on that. Btw , appreciate for this . Kalau takde first dinner ni , takkan ada kenangan antara kami semua . Kan ? Bila lagi nak pakai lawa lawa . Tapi kan , masa ni agak rushing lah.. make up pun tak berapa nak jadi . Malah , nak make up untuk member pun tak berapa sempat . Sedih sangat . Event ni start kul 6 , tapi kami pergi pukul 9. Itupun dah takde meja. Sedih , nasib ada yang lebih . HAHA . Kenangan katakan. At least kita akan ingat . hehe..

Gambar tak berapa lawa lah , sebab tak guna kamera mahal mahal pun . Lagipun gelap sebab tak buat kat dewan . Tapi yang syok bebudak ni tunjuk bakat memasing . Memanggg pergggghhh ! hehee :)













Kamera pun guna flash , sebab tu ada mata jadi hantu . hahaa ! sorryyy  , terpaksa daripada taknampak . hehee :D

Foodporn ? Taknak tunjuk. haha ! Sebab makanan habis , so tak sempat amik gambar . Cukup cukup je malam tu .. lalalalaa~~ Nak tunjuk gambar kita olang sahaja maaa...

Over tak i nyah ? pakai flower crown gituuu :D


 Atikah :) Ini ex roomate yuyu masa semester 1 . Kami rapat sampai sem 2 je , then masing masing berpecah dok umah lain lain . Tapi , still ingat macam mana gilanya kami semester 1.


 Hidayah atau dikenali sebagai Niena Yahya . Chewah ~ Nama facebok familiar.. Dia ni budak ex housemate kat rumah sewa . Masih segar dalam ingatan yuyu dan zati pergi cari rumah sewa yang kosong kat area kolej . Alhamdulillah jumpa, then duduk 13 orang dalam rumah tu . Macam maca kenangan , gaduh baik gaduh baik macam air dicincang takkan putus.. chehehcehceheee~



Abaikannnn , nampakk tak yuyu ni chubby + gemoks ! :(



 Haaaa, ni nizam. Kelas masa semester 1 . Alahai , rindunya classmate semester 1 . Bila dah sem6 sume kelas lain lain. Nak tegur pun dah segan .



Fahmi Terengganu .




Ni Syafira. Baik orangnya , selalu nasihat and bagi semangat kat yuyu :) I love youuu



Nik & Adib classmate sekarang tapi utk sesetengah subject.


 3 Teruna . Hahaha ! Adib , Fazreen and Hafidz atau dikenali Matop.



Biasa biasa je kaaaannn ? Takpe , at least ada moment untuk March 2014. Tapi ada next dinner untuk April but just for SEMESTER 5 and SEMESTER 6 yang tu gempak lah , sebab dah final exam dah habis . Btw , Thanks ! Kenangan tetap kenangan yang terindah . 

Sebenarnya nak je amik gambar semua budak budak semester 6 . Tapi segan and ada yang taknak amik gambar . Nak buat kenangan je pon , tapi takpelahhh .. Semoga memory takkan terlupa dand dilupakan. huarrrggghh #yawning

Mengantuknyaaaa seeeyhh , nanti yuyu continue entry lain pulak ye baby :*


 wekkk.. haha !


8 comments:

  1. gojesnya yuyu malam tu.. hehhe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum yuyu,this is my first time being here after watched yr wide shawl video tutorial at youtube. thanks for the really useful and easy tutorial. it was nice to know you! :)

    ReplyDelete
  3. as salam yuyu nak tanya.. mane beli flower crown tu ye? klu boleh nk tahu area kedai dia kalau bukan beli online... email me yup

    tinynasweet@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Assalam , hi . ape title lgu ni? bestt .. i nak bole?
    :)

    ReplyDelete

 
Copyright © Yuyurashid | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in