Baju Couple ( Long sleeve/ Sweater )

Assalamualaikum ,

Dah lama tak update blog ye , banyak nak cite sebenornye ni . Tapi hari ni , saya just nak promote barang dari CM Fashionable Style . Ye , itu owner nya ialah saya :) Banyak lagi nak update barang untuk dijual tapi sayang , saya selalu tak cukup masa untuk update . Semalam sempat update beberapa items je . So , sempat la update baju couple . Kebanyakkan ramai yang tengah cari baju couple kan ? So , saya nak promote la mane lah tau ade yang tengah window shopping baju couple ke.. hehe :) Alahai , bukan baju couple couple je boleh buat , baju untuk suami isteri pun boleh . So tak jadi masalah . Kejap ye , nak bagi link page CM Fashionable Style , supaya korang senang nak survey barang kat situ.



                                                       CM Fashionable Style





Banyak lagi sebenarnya items nak dijual , tapi tak selalu update di facebook . Banyak di insta . So , Meh nak promote baju couple je sayang sayang semua .. Semua ni exclude postage lagi tau .

                                                                            Harga Postage :
                                                                        Semenanjung : RM7
                                                                     Sabah / Sarawak : RM12



STATUS : PREORDER
RM75
MEASUREMENT:

GIRL - 
 S - 
LENGHT 59 CM
BUST 84CM

M- 
BUST 88CM
LENGHT 61CM

L-
 BUST 92CM
LENGHT 63

BOY
L - 
BUST 100CM
SHOULDER 43.5CM
SLEEVER : 20CM
LENGHT : 68CM

XL- 
BUST 104CM
SHOULDER 45CM
SLEEVE 20 CM
LENGHT 68CM

XXL-
BUST 108CM
SHOULDER 47CM
SLEEVE 22CM
LENGHT 72CM

( Banyak lagi colour , boleh tengok kat page ye )


STATUS : PREORDER
RM80
MEASUREMENT:

GIRL - 
 S - 
LENGHT 59 CM
BUST 84CM

M- 
BUST 88CM
LENGHT 61CM

L-
 BUST 92CM
LENGHT 63

BOY
L - 
BUST 100CM
SHOULDER 43.5CM
SLEEVER : 20CM
LENGHT : 68CM

XL- 
BUST 104CM
SHOULDER 45CM
SLEEVE 20 CM
LENGHT 68CM

XXL-
BUST 108CM
SHOULDER 47CM
SLEEVE 22CM
LENGHT 72CM

( Banyak lagi colour , boleh tengok kat page ye )



STATUS : PREORDER
RM80
MEASUREMENT:

GIRL - 
 S - 
LENGHT 59 CM
BUST 84CM

M- 
BUST 88CM
LENGHT 61CM

L-
 BUST 92CM
LENGHT 63

BOY
L - 
BUST 100CM
SHOULDER 43.5CM
SLEEVER : 20CM
LENGHT : 68CM

XL- 
BUST 104CM
SHOULDER 45CM
SLEEVE 20 CM
LENGHT 68CM

XXL-
BUST 108CM
SHOULDER 47CM
SLEEVE 22CM
LENGHT 72CM

( Banyak lagi colour , boleh tengok kat page ye )


STATUS : PREORDER
COLOUR: RED/ BLUE
RM90
MEASUREMENT:

GIRL - 
 S - 
LENGHT 59 CM
BUST 84CM

M- 
BUST 88CM
LENGHT 61CM

L-
 BUST 92CM
LENGHT 63

BOY
L - 
BUST 100CM
SHOULDER 43.5CM
SLEEVER : 20CM
LENGHT : 68CM

XL- 
BUST 104CM
SHOULDER 45CM
SLEEVE 20 CM
LENGHT 68CM

XXL-
BUST 108CM
SHOULDER 47CM
SLEEVE 22CM
LENGHT 72CM

( Banyak lagi colour , boleh tengok kat page ye )


STATUS : PREORDER
RM85
MEASUREMENT:

GIRL - 
 S - 
LENGHT 59 CM
BUST 84CM

M- 
BUST 88CM
LENGHT 61CM

L-
 BUST 92CM
LENGHT 63

BOY
L - 
BUST 100CM
SHOULDER 43.5CM
SLEEVER : 20CM
LENGHT : 68CM

XL- 
BUST 104CM
SHOULDER 45CM
SLEEVE 20 CM
LENGHT 68CM

XXL-
BUST 108CM
SHOULDER 47CM
SLEEVE 22CM
LENGHT 72CM

( Banyak lagi colour , boleh tengok kat page ye )



STATUS : PREORDER
RM70
MEASUREMENT:

GIRL - 
 S - 
LENGHT 59 CM
BUST 84CM

M- 
BUST 88CM
LENGHT 61CM

L-
 BUST 92CM
LENGHT 63

BOY
L - 
BUST 100CM
SHOULDER 43.5CM
SLEEVER : 20CM
LENGHT : 68CM

XL- 
BUST 104CM
SHOULDER 45CM
SLEEVE 20 CM
LENGHT 68CM

XXL-
BUST 108CM
SHOULDER 47CM
SLEEVE 22CM
LENGHT 72CM

( Banyak lagi colour , boleh tengok kat page ye )



RM90

GIRL - 
SAIZ S - 
LENGHT :59 CM
BUST :84CM

M- BUST :88CM
LENGHT :61CM

L- BUST: 92CM
LENGHT :63

BOY-

L - BUST :100CM
SHOULDER 43.5CM
SLEEVER : 20CM
LENGHT : 68CM

XL- -
BUST:104CM
SHOULDER: 45CM
SLEEVE :20 CM
LENGHT: 68CM

XXL-

BUST:108CM
SHOULDER: 47CM
SLEEVE :22CM
LENGHT: 72CM


RM90


COLOUR : RED/ KHAKI

GIRL -

M- BUST :86CM
LENGHT :60CM
SHOULDER: 35CM

L- BUST: 90CM
LENGHT :61CM
SHOULDER: 37CM

BOY-

XL- -
BUST:106CM
SHOULDER: 44CM
SLEEVE :27 CM
LENGHT: 69CM

XXL-

BUST:110CM
SHOULDER: 46CM
SLEEVE :69CM
LENGHT: 71CM




STATUS : PREORDER
RM80

COLOUR : BLUE/RED
MEASUREMENT:
M-
SHOULDER : 38CM
BUST : 94CM
LENGHT : 60CM
SLEEVE :58CM

L:
SHOULDER:39CM
BUST:98CM
LENGHT : 60CM
SLEEVE : 58CM

XL:
SHOULDER: 46CM
BUST:106CM
LENGHT:69CM
SLEEVE:60CM

XXL:
SHOULDER:46CM
BUST:110CM
LENGHT:71CM
SLEEVE : 62CM

XXXL:
SHOULDER:48CM
BUST:114CM
LENGHT:72CM
SLEEVE:62CM


Nanti saya akan update lagi ye :) Happy shopping with CMFS :*



Berminat ? Boleh order kat sini ye :)
ORDER BAJU COUPLE

4 comments:

  1. Haii .. ade jual lg baju couple .. ? Sye berminat utk jadi dropshiap �� .. klu ade tlg email sye ye nurulfisabilillah96@gmail.com

    ReplyDelete
  2. morning .. masi ade lg baju couple ?? PM sya boleh di IG dieyanaa_s

    ReplyDelete
  3. Ada whatap untuk item kat atas tu. Senang nak dealing

    ReplyDelete

 
Copyright © Yuyurashid | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in