Wideshawl Murah

Assalamualaikum :)


Hey , readers . Yuhuuu , lamanya tak update kan ? ececeee , tukar font la pulak hari ni . Rasa macam cantik je , rasa macam comel je font cenggini . Senang nak baca . Eh , entry kali ni pasal wideshawl kan ? Okay , beberapa bulan yuyu ada update video tutorial untuk pakai wideshawl . Then , ramai yang tanya mana beli wideshawl . Okay , now yuyu nak share yang yuyu ada bukak business online . Dah lama dah create page tu , sebelum ni takde barang sangat , Alhamdulillah , melalui wideshawl yang yuyu buat tutorial tu , yuyu dapat income sikit sikit.  So , entry kali ni nak promote je mane lah tahu sape sape yang tengah cari wideshawl tu boleh lah tengok kat page yuyu . Meh sini , nak kasi link :)


                                        CM Fashionable Style

Besar sangat ek ? Takpelah  nak bagi korang nampak . hewhew .. okay , tapi sementara tu yuyu nak iklankanlah jugak gambar wideshawl kat blog ni . Mane lah tahu ade yang nak cuci mata kat sini je . So , for easy way I can upload some pictures of wideshawl but for order you can inbox me in my page . Tak kira lah , page CMFS atau Yuyushinju Nanyyumi Official , mana mana korang boleh inbox .


Nak update pasal cite cite yuyu tu nanti ye , memang ada banyak nak kongsikan tapi busy sangat . Ni baru boleh spent time dengan blog kesayangan ni. Dah berhabuk.. fuuuhh, fuuuh . Tiup sikit , bagi bersih . Hehe . Jom tengok tengok wideshawl :



Yang ni material silk tau , senang nak bentuk . Kalau ada banyak customer yang request yang ni , insya Allah yuyu akan update lebih banyak . Harga boleh tengok kat page CMFS tu ye sayang.


Yang ni material cotton viscose , yang cotton viscose murah je . RM20 exclude postage !



 Tiga wideshawl sudah cukup memadai kot . hehe, sebab nak suruh korang tengok kat page . Dalam page tu lagi banyak . hihi :)

Okay , nanti kita sambung di entry lain pulak ye :)
babaiii ( sobs.. sedih , bila pulak nak update niii )




4 comments:

  1. Haiiiii..Cakkk!!
    done follow sini no. 194
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. nice.. ada masa singgah ke blog sy.. shamirulizzat95.blogspot.com

    ReplyDelete

 
Copyright © Yuyurashid | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in