Berangan Bersama

 ahem ahem ... oooppss , tersedak tetiba ! hehe

Semalam kannnn , yuyu stalker irine nadia , Ya Allah . Anakk dia memang super duper cute miuuuttt gituuu . Sebelum ni , stalker dia then tengok masa dia kawin .. sekarang dia dah ada anak . Umur 22 kalau tak silap la , dia kahwin tahun lepas masa umur dia 21 . Yuyu dah 21 sekarang... lalalaa. eh , sebok je. pasal kahwin , gatal je kan . errrggghh -.- Alahai , saje je.. tapi kan sweet sangat tengok dorang . Perfect sangat ! Bertuah sangat Irine Nadia ni . Haaaa , ada yang tak kenal Irine Nadia kan ? Irine Nadia tu seorang blogger yang TOP FAMOUS jugak la . Blog dia pun kemas and ala ala princess + vintage gitu . Kalau dibandingkan blog yuyu ni kosong je . Haahahaaa , sebab yuyu nak simple je. Dulu ada la jugak berwarna sekarang kosong , kosong ooo..oo.. hihi~

Sebenarnya nak berangan ni , sebab tengok anak dia yang terlampau comel yang tidak terbatas terus berangan nak baby macam dia . Walaupun yuyu belum tahu sape jodoh yuyu tapi akanku tetap berangan baby cenggini . Susah tau tak , bukan susah ape. haha ! Susah nak fikir masa depan sebab kita tak boleh nak expect semua tu ditangan Allah S.W.T . Hanya mampu berserah . Sekarang ramai yang yuyu dengar yang  "bercinta selepas bernikah" , sweet sangat .  Bagi yuyu , cinta selepas bernikah ni bila seseorang tu tak pernah kenal satu sama lain. Mungkin salah seorang ni kenal sebab terserempak atau stalker sahaja . Then , kenal mak ayah terus masuk mitak . Kan ? betul tak tanggapan yuyu ni ? Alangkah indahnya kan . Uisshhh , siapalah yang taknak , at least kita jauh daripada berzina jika bercinta selepas berkahwin . Semua kena jaga batas , jaga hati , jaga pergaulan . Tipulah , kalau yuyu tak pernah bercinta kan ? pernah la jugak  tapi separuh jalan . Sebab tu sekarang , nak merasakan nikmat selepas bernikah . Dah lupakan , ni dah masuk hal peribadi . HAHA.. 

Berbalik kepada Berangan bersama , sebenarnya entry ni aku patut tukar yuyu tengah berangan . HAHA.. Korang pernah tengok tak Instagram Irine Nadia ? Mesti pernah kan , bila bosan stalk stalk gambar yang ada . Beberapa hari lepas , Irine Nadia upload gambar anak dia . Kali ni , memang nampak... " ARGHHHHHHHHH! COMEL NYA .. YA ALLAH !!!! " Dah berapa hari da tengah berangan baby tu . Namanya , Medina . Cantik kan ? persis tuan badannya.. Nak tengok tak ? heheee, jangan over macam yuyu tau . Yuyu dah guling guling nak baby cenggitu . At least dapat pegang cubit kiss pun jadi. Nakkkkk!!! hahahaha, over la aku ni . errr...







 ye , ye .. jangan teruja sangat tengok baby comel ni . Macam jepun kan ? aiyaaaa... geramnya. Inilah anak Irine Nadia tu , kalau tak silap masa mengandung Irine Nadia ada baca banyak surah.  Alhamdulillah , Semoga Medina menjadi anak yang solehah . Amin. 


Kebetulan pulak hari tu , Irine nadia ada potrait family . Ya Ampun lagi lah , yuyu obses . Berangan dah sampai kemana dah.. Baju masa dorang potrait warna grey . Bagi yuyu warna grey tu memang lawa kalau shoot kahwin ke potraiture ke . Heheheee... Meh , yuyu kongsikan :








 Subhanallah ! Bahagianya :) Suka tengok dorang . Bagus sangat ! heheee :) Memang berangan lah kalau tengok mereka ni . Hiihiii .. Takpe lah . haaaa, lagi satu , yuyu suka ayat Irine Nadia ....



                                
        " Kalau nak bercinta, cari yang halal untuk setia,

         kalau nak bahagia, kejar doa-NYA ke syurga " ....





4 comments:

  1. kita pun obses dengan Medina. ahahaha

    ReplyDelete
  2. come angat..!cutenya...hihi..
    btw,yuyu..we're in the same field...im also taking an accountancy...from dip to degree...nice to know u...da jumpa rakan seperjuangan ni..hihi jom la jemput singgah blog me...tq..:)

    http://duniaaqumong.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. adik, kawan nani eh??? nani yg ex-mrsm... :)

    ReplyDelete

 
Copyright © Yuyurashid | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in