Zombie Make Up




Hello peeps ! well, you can see this picture , rite ? Macam takde keje je kan ? lol.
Well, it's my hobby . Yuyu memang takde keje sebab cuti sem . Then apa lagi , make up. Do some different and create with own creativity guna je apa yang patut asalkan nak menjadi . Haha . Benda ni , yuyu terfikir macam mana cerita hantu and zombie are making then I was like em . Okay . Kat situ dapat idea . Firstly , yuyu tengok Michelle Phan punya video. Yes, She's my favourite person . I mean , I like her make up  . Simple and creative ! Ah, love it . So , I think I'm gonna do same like her. But , I don't have a good stuff . I dont have any make up and glue (Latex) . So , I guess.. I will paint my face ! Hahaha . I'm using water colour and tissue . Foe easier way, I just using water for tissue . It supposed using a glue. But  I don't have . I do this among 12.00 a,m tp 1 a.m . Tapi ada adik yang temankan . Dia tengah main PSP . Terpaksa , sebab terlalu bosan . I don't know what to do, then this idea come on that time . So , i guess I can share to everyone . Well, you know. I like to share. lol.

Tadaaa... well, you can see those picture. Takdelah menjadi sangat kan ? haha . I supposed using a kind product like MP . awh,.. tunggulah yuyu . Tak kerja lagi , so I don't have enough that product . sobs. So, masa tu jugak yuyu ada record video . Ah , yang ni sedih jugak . I don't have a good camera. I mean , Camera . Not webcam / camera on laptop. So , all my videos not have a good quality . I hope  , one day I will get camera and I can use that . Hmm . Well, I'm still studying . One day , bila dah dapat kerja . maybe kena beli camera dulu sebab memang yuyu akan menggunakan camera tu . Akan . dan sentiasa . So , I will always update my blog with more pictures. sobs.. nak ... :'(

Ah , just forget it . Then I already upload on youtube . You can watch there. Lol. I hope , I can share something different . Yay , I know . I already sahre some tutorial of hijab . But , I don't share tutorial make up yet . Ah , ruginya.. kan best ada camera. Sorry , for all . sebab ada yang cakap video tak jelas. so harap faham ye explaination kenapa video sbnrnya tak jelas. haha. Maybe , one day :)


Nah , I also will share here . So , you can watch  this video . Korang boleh tengok betapa bosannya muka yuyyu . Dah macam macam gaya dah . Nak bash pun bash lah . Kita bukan perfect sangat pun . Setiap orang mesti ada yang nak jadi pengkriitik . Yela , yang jadi pengkritik tu mesti perfect kan . Sorry .. tapi memang betul pun kan ? terfikir jugak orang yang suka bash ni . lalalaa~



Nah :) Sorry tau . Tak suka takyah tengok , kan senang , ahahhahaa.




8 comments:

  1. Replies
    1. hahaha, bukan betul pun kan :) tak ngeri sangat, :)

      Delete
  2. awesome..akak nie comel lah..tngok akk punyer blog sdap mata memandang..sudi jadi kawan saya x??

    ReplyDelete
  3. yuyu ni cool laa...haha. siap standby bantal lagi takut yuyu bagi muka lg seram...

    ReplyDelete
  4. macam2 benda yuyu buat,,,untgla ada bekat tersendiri... :D

    ReplyDelete

 
Copyright © Yuyurashid | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in