Thanks for advice, readers !

Assalamualaikum readers :)

Pagi tadi bukak blog, then tengok ada orang comment . Ya Allah , rupanya bukan yuyu sorang yang memikirkan semua tu . Yuyu , jangan ingat yuyu sorang je ada masalah . Orang lain lagi teruk masalah nya. Haih . Risaunya , semoga Allah memudahkan segala urusan . Amin . Yang penting nak graduate diploma dulu . Then , kerja di mana mana syarikat . Maybe akan amik SPA8 kot dalam akaun sementara menunggu degree. Yah , Nak masuk sem6 dah aku ni . Tapi kena focus study , ilmu itu penting .. cuba sedar yuyu jangan leka. Jangan alpa . Paper masih ada 3 belum amik yang perlu extend . Maybe 1 sem lagi untuk dapatkan pointer yang baik . Next sem , Next year azam baru ye yuyu . 

Btw, thanks sebab bagi comment ni ya ? :)



 Thank you so much . Yuyu amik kata kata itu dan akan ingat bukan kita seorang ada masalah . kan ? Insya Allah , Allah akan membantu umatnya  . Tak sangka ada orang nak baca celoteh yuyu yang tah pape ni kan . Selalunya takut jugak nak kongsikan apa yang dalam fikiran ni . Sebab takut takde orang nak tahu and takut takde sape yang nak membaca. hihi, at least ada yang berkongsi cerita dan give some advice to me. Kita sama samalah perbetulkan apa yang salah , apa yang terkurang , apa yang tidak tahu kan ? Kadang kadang , kita ni bukan manusia yang sempurna sebab ada jugak kadang kadang orang akan menunding jari kat orang lain . Contohnya orang tu jenis suka menyalahkan orang lain tapi diri sendiri nak menang . Ada je . Satu jari kita menunding , lagi Empat tu sebenarnya banyak salah kita.

After , yuyu update pasal yuyu ada beberapa orang inbox yuyu dalam facebook . Thanks . Yuyu hargai nasihat korang  .. Kita kena kuat dan tabah . Life must go on kan . Tak kira walau apapun berlaku kita tetap kena harungi . ececee... apa yang yuyu merepek ni. hihi..




Nah , yuyu bagi flying kiss 



Eh..kecik pulak gambar. takpelah . takde gambar flying kiss yang lawa laa.. hihi

Papepun thanks sebab follow and sanggup baca yuyu celoteh . Thanks for advice readers ! love yaaa.

2 comments:

  1. chayoooo ! Allah tidak membebani kita dengan perkara yang melampaui batas kita :)

    ReplyDelete
  2. Hihi. Terharu pulak. (^_^)
    Stay strong, sweetie! Sama-sama kita kuat! :)
    U r not alone <3 :-*

    ReplyDelete

 
Copyright © Yuyurashid | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in