Cuci Kereta Bergerak PERTAMA Menggunakan Teknologi Steam

Mungkin jarang bagi orang yang tidak mengetahui dengan adanya cuci kereta bergerak di Malaysia kan ? Selalunya pengguna kereta akan pergi ke tempat "car wash" untuk mencuci kereta . Tetapi dengan adanya Cuci kereta bergerak , anda semua boleh bekerja seperti biasa dan tanpa membuang masa untuk menunggu kereta anda dicuci . Malah , anda boleh menyiapkan kerja anda yang lain sementara menunggunya untuk dicuci . Senang bukan ? 

                                                                  

KLIK DISINISpaclean Mobile Carwash menggunakan teknologi steam yang tidak mengotorkan kawasan tempat cucian.  Malah Teknologi polimer wax terkini untuk perlindungan dari UV dan kilauan berpanjangan untuk cat kereta anda serta Sparkling Shine dengan teknologi advance steam untuk permukaan kereta anda ! Menarik kan ? Teknologi Steam juga adalah yang terbaik untuk kereta anda , tiada risiko calar , hasil kilauan yang luar biasa berbanding penggunaan bahan kimia dan sabun.

Terdapat harga promosi dan tawaran yang hebat . Terutama yang berada di KEDAH .  UNTUK MAKLUMAT LANJUT ANDA SEMUA BOLEH LIKE DI PAGE SPACLEAN MOBILE CARWASH DAN BOLEH MENGHUBUNGI   014 244 9000 UNTUK TEMPAHAN CUCI KERETA ANDA ! 

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Yuyurashid | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in