Tutorial Tudung Bawal Dijadikan Shawl

Kalau entry cenggini  mesti girl girl je baca kan ? agaknye lah, tatau lah pulak kalau ade lelaki yang berminat pasal shawl ni jugak . Okay , actually yuyu ade jumpa trend yang pakai tudung tapi buat macam shawl . Yuyu tertarik nak buat tutorial ni sebab rasanya tak ada jumpa lagi kan ? and jarang yang pakai . Yuyu pun jarang keluar nak dress up kalau kat tempat belajar ni . Sebab datang nak belajar , bukan nk dress up . Tapi , yuyu suka ikut trend dan suka shopping . semua orang pun suka shopping kan ?

Okay , Tudung ni tudung bawal kosong je pun . Yuyu buat tuto sebab tengok atitaharis yang pakai then yuyu rasa tertarik dan cuba buat . Akhirnya jadi ... yang yuyu buat tutorial ni guna tudung biasa je . Kalau nak labuh amik je tudung bidang 50 ke berapa yang anda suka then follow tutorial ni . Tapi pastikan anda ada pakai dengan tudung yang lain kat dalam , inner neck ke ape ke . Sebab tudung ni apabila dibukak , die akan transparent . Then pemakaian tudung ni hanya lipat belah tengah sahaja , so automatik kat dada akan transparent . so , korang nak lebih baik pakai inner ek baby ?



Yang nampak pink kat dalam tu inner tudung lain untuk covered. 
Apa apa pun nak tengok caranya sila tengok di youtube :




okay , sorry kalau ada salah atau tak berkenan . Just sharing ! :)






Bye bye ! :)

26 comments:

  1. saya datang follow sini 23...
    nice share, ble ikut tuto ni

    ReplyDelete
  2. cantik dan simple!!

    p/s-yuyu guna fon ape??
    nmpak kemas..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. guna fon samsung je dear , kenape dear ?

      Delete
  3. simple n practicable. hee.. i will try this.. thanks for sharing yuyu.. and u comel. serius, tak tipu. :D

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. tak pandai ar nak lilit2..hahaha.. nanti nak try juga.. salam perkenalan!! moh datang blog :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. nice tuto! mya da follow sini :) http://sweettedy.blogspot.com.au/

    ReplyDelete
  7. nice dear... great! ^^

    trend ambil gambar makanan.. biasala tu.. kan :)
    jemput singgah baca entry terbaru..
    http://cartiecacloset.blogspot.com/2013/08/ambil-gambar-makanan-sebelum-makan.html

    ReplyDelete
  8. stail arab tu mcm na ? Dkat youtbe tak paham .

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye, cane nak terangkan ek ? nanti sy buat tuto untuk gambar ye :)

      Delete
  9. ape tajuk lagu klip vid nie dear ?

    ReplyDelete
  10. Mcm mna sis lipat tudung tu eh? Saya agak kurang jelas tentang tu

    ReplyDelete
  11. yuyu ape tjuk lgu dlm tutorial yg yuyu buad tuh...?

    ReplyDelete
  12. Yang lipat tudung separuh tu macam mne erkk?

    ReplyDelete
  13. thanks for sharing. dh ada idea nk pelbagaikan cara pkai tudung bawal.

    ReplyDelete
  14. ade stail lain takk? btw stail sis ni mmg cantik ..

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

 
Copyright © Yuyurashid | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in