Hope ( Lagu Baru )

Assalamualaikum :)


Hahahahaa, baru je update tadi . Then nak update lagi . Memang dah takde keje lah yuyu . Haaa, memang pun . Btw , yuyu baru je dapat whatsapp daripada member since sem1 lagi . Dia ciptakan lagu ni dengan sendirinya . Takde cover2 dah , dah memang lirik pun dia yang punya . Bila dengar tu pun , rasa macam best je . Bila dengar2 , woahh . memang gempak , cam tak caya . hahahaa.. So , I suggest him to upload his song on youtube . For the first time :) So , I support him . Sebab sumpah , memang tak tipu . Lagu ni meaning pun memang kaw punya then enjoy . Nak dengar ?



Susah nak search and nak taruk video die kat sini sebab dia bagi audio je. So , korang boleh tekan link tersebut dan dengar lagu nya :) Best , cam matsalleh betul je . Yuyu pun tak caya . hahahaa , btw nice trying . First dgr pun boleh dengar byk2 kali , cuma lagu ni separuh je . Have a nice day with this song babyyy :)

Penyanyi : Ayi Dizon 

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Yuyurashid | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in