New Account For My Blog



Pernah dengar Lauryllavender.blogspot.com ? Haa, sama lah orangnya. Cuma yuyu dah tak guna blog tu disebabkan masalah tertentu. Adalah masalah apa kan . Blog ni yuyu ubahkan nama sebab dah taknak guna nama tu , lagipun blog tu guna masa form5 . Tambahan pula ada fake banyak sangat ! tak suka . Boleh amik gambar sesuka hati . Itu boleh blah lagi , tapi ni yang letak dalam page yang tah pape , padahal gambar mana ada yang teruk teruk. Cuma gambar biasa , itu pun boleh orang buat page yang mengarut . Itulah yang yuyu geram sangat . Then satu lagi , yuyu ada masalah . Dulu yuyu banyak update di blog tu sebab ada something special to share it . Tapi down sangat , tapi bila fikir balik life must go on . Yang penting we can share what we want to share . If you don't interested with my stuff , so you can just leave this page rite now. it easy right ? And one more , yuyu pernah upload video tutorial shawl di youtube pun , yuyu dah delete . Maybe will be more upgrade (cheewahhh) Sebab terfikir nak buat tuto make up punya . Itu pun kalau ada masa .

Btw , gambar yang di atas ni masa photoshoot di Kota Bharu bersama Hazwany Hamdan . Yuyu ajak dia join sekali dalam shoot ni, then dia berterusan sehingga sekarang cuma Yuyu dah tak berapa . Biasalah masa tu lepas SPM , memang gilakan photoshoot . Bila dah bosan , nak amik gambar pun taktahu amik gambar apa . Ayienazri Photography ni geng geng Huru Hara Community photographer di Kota Bharu punya . Kalau tak silap . Sebab benda dah lama :) Tapi rindu jugak nak shoot lagi , cuma sekarang busy . Lagipun duk KL , balik Kelantan pun sekejap je.

Dulu , yuyu buat tema purple kan ? sekarang hitam putih . It's depend my mood . I guess la.. sebab dulu mood nak enjoy je kan . Fikir nak happy je , tak fikir masa depan . Sebab tu rasa purple tu  macam orang kata "galok" warna galok kot. Tp bagi yuyu lah . hahaa...Bila dah ada pengalaman yang boleh membuatkan kita matang , boleh membuat kita fikir yang mana terbaik .. tema hitam putih ni pun yuyu rasa macam ada pengalaman pahit ada pengalaman manis . Walaupun baru usia 20 tahun , tapi kita boleh fikir masalah akan sentiasa ada dalam hidup kita kerana Allah sentiasa akan menguji umatnya :)


Nanti yuyu update entry seterusnya ! Blog ni belum di edit sepenuhnya . Belum puas hati lagi . Bye ! :p

5 comments:

 
Copyright © Yuyurashid | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in