Hello Kitty Town Johor Bharu

Assalamualaikum..

Actually yuyu tak dapat tidur sekaramg , walaupun dah pukul 3.11 a.m . Seriously , bosan . dan cuak . Semua orang dah tidur , cuma yuyu yang belum tidur . Yuyu sebenar nya takut , sebab sebelum ni dah dua kali peragut dah cuba meragut . Lagipun disini black area . Baru ni kawan yuyu sorang dah kena ragut . Dahla kena seret dengan motor , seriously . kejam sangat . Agak banyak barang kawan yuyu hilan dan dia pun luka . Harap harap si peragut tu dapat balasan nanti . Buat laporan polis pun , tak boleh buat apa2 . Malah tak meronda pun . Ingatkan minggu lepas nak pergi Hello Kitty Town , tapi sayang ada masalah .

So , kami berancang nak pergi kesana awal bulan 7 nanti :)

tadaaa , kami excited nak pergiii  sebab : -

























Excited nye bila tengok2 gambar ni , walaupun gambar ni daripada blogger lain , tapi rasa cam memikat hati betul . Haih , nanti adalah gambar sendiri kat sini nanti . Harga pun murah je , seingat yuyu yang hidayah bgtahu RM55 . Jom ! sesape nak pergi , jom lahh. Boleh merelease kan tension , enjoy . We can go to holiday and spent time with our friend .  Girlfriends! Nanti boleh mandi air terjun kat sana . Yuyu memang suka sangat nak main air ni , hihi . Kalau mandi @ berenam rasa tak nak naik je. hihi ... wait for this JULY . Hopely , takde quiz lagi . Lagipun dah sem 5, we should focus our study but tak salah kalau weekend release tension g JOHOR kan :) lagipun tak pernah pergi johor ! Ohmaiii , can;t wait ! :ooOOO

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Yuyurashid | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in