Bercerekarama di MIDVALLEY

Assalamualaikum :)


Setiap post kena bagi salam tak kira untuk orang yang kenal atau yang tidak kenal : ) kena belajar bagi salam sebab .. : -



ada tertera pasal salam kan ? haa... so fikir fikir kan lah.

Haa.. yuyu bukan nak cerita pasala ni malam ni . Yuyu nak kongsikan hari SELASA 25 JUN ni yuyu buat apa.. sebab kolej yuyu ditutup sebab jerebu . Tapi taktahu sampai bila nak tutup . Esok rabu dah buka kot , takkan nak ada kelas replacement banyak2 . huhu ~ nanti kentinggalan lah ilmu kitorang . hihi

okay . hari ini yuyu temankan kawan yuyu jumpa member dia . kebetulan , kakak yuyu @ twinsista yuyu ni tahu yuyu g midvalley dia ajak yuyu pegi UM . aiyokk .. hahaha, yuyu tak boleh pergi sbb takut diorang nak balik awal . So , yuyu ajak jumpa kat midvalley je dengan kakak anis. WEEE~

kami rapat , everything share : ) walaupun kali ni jumpa baru dua kali . HAHA , dah melekat dengan twinsista , sebab ada lah cerita sejarah sejarah yang dulu2 . HAAHA , terima kasih buat Epul , sebab dia .. yuyu kenal akak anis. hehe : )

Yuyu jarang keluar kat KL , kecuali TS . haha. Time si sakinah ni dia serba tahu walau pun , orang kedah . HAHA , nasib baik lah dia yang tunjukkan jalan ke Midvalley kat aku and mimie .

Lama jugak menunggu , dan buat muka tak tahu malu . Kami dah bosan sangat di Midvalley tunggu kawan mimie and kak anis . Kami pegi amik gambar depan2 Midvalley . Mula2 malu jugak .. hahahhaa.. tapi buat tak tahu jelahhhh .. ahahhahaa...










kitorang first time makan CARLSJR ni . err, rasa la macam mana sedap ke tak . kenyang tu kenyang tapi tak kena dgn selera . hahahaa.. burger jela yang ada )

after pegi makan , sabri dah balik . Urgent katanya . kami pegi kedai pets , tengok hamster , iguana , sugar glider. hahaa, agak takut ... sebab geli .. kecuali kucing . comel2 , tapi .. takut la.. hhehee.. 

dah kebetulan semua perempuan apa lagi? hobi kami amik gambar , guna phone jeee..








Idk why , sume org cakap muka yuyu nak sama . tengok tak pun . huhu, tapi pape pun dah melekat dgn nama twinsista :)
Jangan lupa Tinggalkan Komen Anda

2 comments:

 
Copyright © Yuyurashid | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in